Miting Mladosti 2021., 13. i 14. studenog

Nakon dva “rudarska” dana, ovog izuzetno napornog natjecanja s nevjerojatnih 7 sati jutarnjih kvalifikacija i 4 sata finala, velike čestitke ZPK – ovcima na izvrsnim rezultatima i plasmanima i, naravno, na  izdržljivosti u nemogućim uvjetima.

Naši članovi su osvojili 18 medalja; od toga 4 zlatne, 7 srebrnih i 7 brončanih.

Ono što veseli u ovoj mladoj ekipi je isplivanih, čak, 59 osobnih rekorda i ostvareno ogromnih 41 finale; 11 A finala, 7 B i 23 C finala.

Medalje su osvojili Toni Vrdoljak (2 zlatne u ml. juniorima i broncu u apsolutnoj kategoriji), Dario Juričić ( 1 zlato, 2 srebra i 1 broncu u ml. juniorima),  Stela Španiček (srebro i bronca u apsolutnoj kategoriji), Matea Iveković (srebro i bronca u juniorkama) i Mia Hren (2 bronce u apsolutnoj konkurenciji  te tri srebra u ml. juniorkama).

Međutim, svakako treba spomenuti izvrsne nastupe i plasmane Eve Peić, Ane Marinov, Ive Savanović, Helene Ivanović i Mirte Ceraj u ml. juniorskoj konkurenciji, dok su kod plivača blistali Pavao Margetić, Sven Žerjav u istoj kategoriji, te Maksim Komadina s dva B finala i osobnim rekordima u juniorima.

Također, isplivan je velik broj normi za odlazak na PH u 25 m bazenima, a za kraj velike pohvale našim seniorima sa 4 A finala – Mariu Todoroviću, Antoniu i Adrijanu Omićeviću te Dominiku Habazinu.

Bravo ZPK!