Hep Jadran Grand Prix 16.10.2021.

Ovogodišnji HEP Jadran GP je održan 16. – 17.10.2021. u Šibeniku.

Svi naši plivači i plivačice nastupili su samo u subotu, ujutro u kvalifikacijama i popopodne u finalima, osim Stele Španiček koja je nastupila i u nedjelju. Na ovogodišnjem natjecanju nastupilo je oko 300 plivača iz cijele Hrvatske, a bitnu ulogu imali su i plivači Zagrebačkog plivačkog kluba u pratnji trenerica Ive Pavelić Zohar, prof.  i Ane Radić, bacc. Nastupilo je 18 članova našeg kluba, od toga 11 plivačica i 7 plivača.

Ukupno je osvojeno 14 medalja; 3 zlata, 4 srebra i 7 bronci.

Najzapaženije rezultate postigla je Stela Španiček u disciplinama 200 i 400 m. Na 200 m mješovito je osvojila srebrnu medalju u apsolutnoj konkurenciji dok je u nedjelju otplivala do zlatnih odličja u disciplini 50 m prsno i 400 m mješovito, također u apsolutnoj konkurenciji.

U ml. juniorskoj konkurenciji, kod djevojaka je odlična bila Mia Hren koja je osvojila 6 medalja. U disciplini 200 m slobodno osvojila je brončanu medalju u sve tri kategorije, u disciplini  200 m slobodno osvojila je brončanu medalju u seniorskoj konkurenciji i dvije srebrne u juniorskoj i mlađe juniorskoj konkurenciji.

Naša najmlađa članica Eva Peić je osvojila najsjajniju medalju na 50m leđno.

U muškoj konkurenciji, Toni Vrdoljak je u disciplini 200 m prsno osvojio srebrnu medalju u mlađe juniorskoj konkurenciji i brončanu u juniorskoj konkurenciji.

Mlađi junior Dario Juričić osvojio je zlatnu medalju u disciplini 50 m leptir i brončanu medalju u disciplini 100 m slobodno.

Čestitamo svima koji su nastupili na natjecanju i otplivali svoje osobne rekorde.

Idemo dalje u nove pobjede i veselimo se sljedećem natjecanju!