Božićno natjecanje Plivačke škole (13.12.2023.)

U predbožićnom  raspoloženju, održano je još jedno tradicionalno Božićno natjecanje naše plivačke škole. Na natjecanju je nastupilo sto članova PŠ. Na žalost, mnogi su morali otkazati natjecanje zbog bolesti. Hvala svim roditeljima, bakama i djedovima, članovima obitelji koji su svojim dolaskom uveličali ovaj dan.

Natjecanje je bilo pokaznog karaktera gdje su naši najmlađi pokazali svojim najdražima, kao i svojim trenerima, što su to učili na svakom treningu  i naučili od rujna do prosinca.

Djevojčice i dječaci Prve godine plivanja su nam pokazali kako se starta iz vode i otplivali su 25 m leđnom tehnikom. Moramo ih pohvaliti jer su stvarno sve poslušali što su im treneri rekli i što su dobro otplivali svoju dionicu.

Druga godina plivačke škole je otplivala duplu dionicu od 50 m, ali slobodnom tehnikom, odnosno  50m kraul sa startom na glavu i okretom (salto) kraul.

Polaznici Treće godine koji su ujedno i natjecatelji Početnici, pokazali su nam znanje sve četiri tehnike u disciplini 100 m mješovito, također startom sa startnog bloka i pripadajućim okretima, a sama utrka je bila neizvjesna do samog kraja.

Naši članovi programa Usavršavanje plivačkih tehnika  bili su podijeljeni na dvije grupe. Mlađe djevojčice i dječaci su plivali 50 m kraul, dok su se stariji dečki okušali u disciplini 100 m kraul. Moramo pohvaliti i jedne i druge na odlično otplivanim utrkama.

Pred punim tribinama i uz pljesak gledatelja, svi natjecatelji nagrađeni su i prigodnim poklonom.

Čestitamo svima na dobro odrađenom natjecanju i želimo im da i dalje marljivo treniraju i slušaju trenere kako bi obogatili svoje znanje plivačkih tehnika i uživali u plivačkom sportu!!

 

Fotografije pogledajte na našoj Facebook stranici!