38. Zlatni medvjed

Na bazenu Svetice 8. i 9. lipnja održan je 38. međunarodni miting „Zlatni Medvjed“.

U konkurenciji 255 plivačica i plivača iz 7 zemalja, uspješan nastup zabilježili su članovi našeg kluba. Uz 40-ak osobnih rekorda, ostvarena su 44 finala uz 12 medalja.

Prvo ime natjecanja bio je naš mlađi junior Karlo Ivanović koji je uz izvrsne rezultate doplivao do 3 zlatne medalje u svojoj kategoriji (200 i 400 slobodno te 200 mješovito).

U ovoj kategoriji medalje su još osvojili: Leda Popović – broncu na 100 leptir te Vito Matković – srebro na 100 prsno i broncu na 50 leđno.

U kategoriji juniora, Sven Žerjav je bio drugi na 200 prsno, Pavao Margetić treći na 100 leđno, Jakša Bepo Veličković treći na 200 mješovito i Patrik Pelin – također treći ali na 50 leđno.

U apsolutnoj kategoriji osvojene su dvije medalje – Dario Rukavina je bio brončani na 100 leđno, kao i Stela Španiček u istoj disciplini.

Čestitamo Dariju na prvoj medalji osvojenoj za ZPK, kao i Vanji Momčilović na isplivanoj normi za Prvenstvo Hrvatske.

I svim ostalim natjecateljima čestitamo na izvrsnim utrkama, dobroj atmosferi i navijanju: Leonu Gradiškom, Lovri Martinecu, Ivi Lovrić, Marku Božiću, Dominiku Mušaniću, Nikši Martinoviću, Luki Kosu, Tari Radić, Ani Juras, Anamariji Knežević, Toniju Stojeviću, Jurji Vrbanac i Zori Fabijanac.

Rezultati: 1. dio, 2. dio, 3. dio, 4. dio

Fotografije