Nedjelja, 21 Lipanj 2020 22:26

Završno natjecanje Škole plivanja ZPK – a

Iako nam je korona poremetila planove, što zbog broja djece, što zbog praznih tribina, uspjeli smo održati Završno natjecanje naše Škole plivanja i to jako uspješno.

Pred praznim tribinama, ali prijenosima uživo preko naših Instagram i Facebook profila, omogućili smo roditeljima i prijateljima praćenje natjecanja. Imali smo i poneke smetnje, ali uspješno smo odradili i taj segment natjecanja. J

Za svaku godinu plivanja pripremili smo i proglašenja za prva tri najbolja natjecatelja u obje konkurencije te ih nagradili prigodnim poklonima.

Prva godina plivanja se natjecala u disciplini 25 m noge kraul. Kod djevojčica najuspješnija je bila Marta Pap, zatim je druga bila Marta Obad dok je treća bila Tina Pleša Guerieri.

Kod dječaka s prve godine, najbrže noge je imao Karlo Špoljar Konti, drugi je bio Marin Zeljko, a treći Jan Pezelj.

Druga godina plivanja, natjecala se u disciplini 50 m kraul. Kod djevojčica se na najvišu stepenicu popela Mara Mikelić, odmah do nje druga je bila Nola Dančević, dok je treća bila naša najmlađa plivačica Maria Peić.

Dječaci su se na drugoj godini izvrsno borili, a tri najbolja su: Patrik Smiljanić, Josip Loina i Alex Hill Ulić.

Treća godina je plivala dionicu od 100 m kraul, a kod djevojčica se do kraja utrke vodila napeta borba. Na kraju je uspješnije ušla u cilj Tara Buljan kao prva, Ana Kluk je bila druga dok je Kiara Delić došla treća.

Dečki s treće godine su završili u poretku: Mateo Zaradić, Mihael Štefanec i Leon Stojević.

Bravo za sve naše plivačice i plivače Škole plivanja na uspješno odrađenom još jednom natjecanju.

Čestitamo dobitnicima nagrada!

Po završetku natjecanja Škole plivanja, nastavili smo s natjecanjem u disciplini 100 m kraul  za mlađe kadetkinje i mlađe kadete.

Kako mlađi kadeti i mlađe kadetkinje više nemaju prilike službeno se natjecati do kraja sezone, ovo im je bila jedina provjera forme nakon povratka na treninge. Bilo je dobrih utrka i dobrih rezultata, tako da je njihova trenerica Lana zadovoljna otplivanim.

U ovoj kategoriji zatvorenih godišta dijelile su se i medalje.

Kod djevojčica 2010. godište, najbrža zlatna je bila Eva Bolanča. Srebrnu medalju osvojila je Eleni Šijaković, dok je brončana bila Linda Lakić.

Jurja Vrbanac, Mila Dabanović i Maja Juričić su bile zlatna, srebrna i brončana u godištu 2009.

Kod dječaka 2008. godište najbrži je bio Vito Matković. Srebrni je bio Juraj Kanižaj, a broncom se okitio Bruno Rafaeli.

Zlato i prvo mjesto kod 2009. godišta i mlađe osvojio je Karlo Ivanović. Srebrom se okitio Dominik Mušanić dok je brončani bio Petar Hren.

Čestitamo svim natjecateljima kao i osvajačima medalja!