Subota, 02 Lipanj 2018 19:58

Završno natjecanje Škole plivanja, 30 svibnja 2018.

U srijedu, 30. 05. 2018. pred punim tribinama održano je Završno natjecanje Plivačke škole ZPK - a. Na natjecanje se odazvalo preko 100 plivača i plivačica našeg kluba i ponosno su pokazali što su naučili ove sezone. Svi plivači za svoj trud bili su nagrađeni medaljama koje su najviše razveselile naše najmlađe. Uz medalje prvih troje plivača i plivačica iz svakog stupnja nagrađeni su diplomama i velikim pljeskom, a nekima je to bilo prvo penjanje na postolje.
Prvo su nastupili plivačice i plivači 1. godine. Sa skokom na glavu i preplivanim jednim bazenom kraul tehnike uspjeli su nas nasmijati, ali i zadiviti svojim znanjem. 
Pobijedila je kod djevojčica Dora Vukoja, drugo mjesto je osvojila Helena Ričko dok je treća bila Marta Cvitaš.
Kod dječaka na najviše postolje se popeo Marko Knežević, drugi je bio Noa Šprljan, a treći Khan Seferović.
Prva godina je jako lijepo plivala i prezentirala svoje znanje.
Druga godina plivala je 50 m kombinirano i to 25m leđno/25 m prsno, s pravilnim startom i okretom. 
Kod djevojčica se najbolje snašla Anamarija Knežević, dok su druga i treća bile Jelena Begić i Eleni Šijaković. Curke su također lijepo plivale i razveselile nas svojim znanjem.
Kod dječaka prvi je bio Petar Hren, dok je drugi Marko Božić tek u finišu osvojio drugo mjesto ispred odličnog Mateja Štandera koji je došao treći. Hvala dečki na napetoj utrci!
Prava poslastica slijedila je na kraju gdje nam je treća godina pokazala kako se pravilno i brzo pliva 100 m kraul.
Mila Dabanović kao prva, Jurja Vrbanac kao druga i Eva Bolanča kao treća su bile tri najbrže.
Kod dječaka, također, uzbudljiva završnica gdje je Karlo Ivanović pretekao drugog Dominika Mušanića te Lovru Martineca za nekoliko stotinki kao trećeg.
Dečki, utrka je bila odlična!


Svim plivačima čestitamo na lijepom plivanju!

Posebna zahvala ide našem senioru Antoniu Omičeviću koji je izradio medalje sa logom kluba. 
Veliko hvala kadetima i mlađim kadetima ZPK koji su ostali nakon treninga i pomogli u štopanju, podjeli medalja i poklona našim najmlađima kao i našim trenerima u Školi plivanja.