Petak, 15 Svi 2020 21:21

Nastavljamo s treninzima!

Poštovani roditelji, u ponedjeljak 18. svibnja 2020. bit će otvoren naš bazen Utrina pa samim tim smo dobili mogućnost nastavka treniranja plivanja za Školu plivanja i Usavršavanje plivanja.

Uspostavit ćemo tijekom idućeg tjedna raspored treniranja koji je bio prije korona krize uz određena ograničenja.
Natjecatelji dobnih kategorija dobit će obavijesti od svojih trenerica.
Stoga Vas molim da mi do 17.5. do 20 sati potvrdite dolazak Vašeg djeteta / djece na nastavak treniranja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi mogli organizirati rad na bazenu u skladu s mjerama koje smo dobili od ustanove, a oni od Zavoda za javno zdravstvo.
Ulaz na bazen bit će dozvoljen djeci bez pratnje roditelja što znači samo do ulaza u bazen. Treneri dolaze po djecu na ulaz. Svako dijete bit će zapisano da je ušlo i izašlo.
U pruzi će smjeti biti samo 8 plivača pa Vas stoga molim da mi potvrdite nastavak treniranja ako ćemo morati napraviti reorganizaciju u slučaju da bude više djece od tog broja.
( Mogućnost polusatnih vodenih treninga )
Raspored grupa temeljen na Vašem odazivu bit će stavljen početkom tjedna na oglasnu ploču, fejs, web i instagram.
Naši planovi su da Škola plivanja traje do 31. srpnja 2020. Obično u srpnju napravimo malu promjenu u rasporedu jer je manji odaziv djece.
Sve ev. promjene tijekom ljeta dobivat ćete uobičajenim kanalima: fejs, web, instagram, oglasna ploča.
U vjeri da ste svi dobro i zdravo, očekujem Vaš odgovor i veselim se skorom viđenju!

Lijep pozdrav
Javorka Julijan, voditeljica Škole plivanja ZPK - a